ANVR
SGR
SGRZ
Calamiteitenfonds
IDEAL
AFTER SUMMER SALE: laagste prijsgarantie op alle reizen!
By TravelXL
040-284 76 00
Dubai

All inclusive vakantie naar Dubai

Geschreven door alfareizen

Ontdek je onvergetelijke all-Inclusive vakantie naar Dubai met Alfareizen.nl

Welkom bij Alfareizen.nl, uw toegangspoort tot luxe all-inclusive vakanties in de schitterende stad Dubai. Of u nu op zoek bent naar de spanning van moderne stadsgezichten, de rust van ongerepte stranden, of de betovering van de woestijn, Dubai heeft het allemaal. Ervaar het beste wat deze iconische bestemming te bieden heeft, van wereldberoemde hotels en verfijnde eetgelegenheden tot onvergetelijke activiteiten die u zullen verbazen. Boek vandaag nog uw all-inclusive vakantie naar Dubai bij Alfareizen.nl!

 

Verken de Populairste Gebieden van Dubai

Dubai is een stad van contrasten, waar traditie en moderniteit samenkomen. Ontdek de meest gewilde gebieden tijdens uw all-inclusive vakantie:

  1. Downtown Dubai: Het thuis van de Burj Khalifa, 's werelds hoogste gebouw, en de Dubai Mall, dit bruisende district is het hart van de stad. Wandel langs de Dubai Fountain en ervaar het levendige nachtleven.
  2. Jumeirah Beach: Een perfecte mix van luxe en ontspanning, Jumeirah Beach biedt adembenemende uitzichten op de Arabische Golf en is bezaaid met enkele van de meest iconische hotels van Dubai.
  3. Palm Jumeirah: Dit door mensen gemaakte eiland is een wonder van moderne techniek en een luxe toevluchtsoord. Het staat bekend om zijn chique hotels, strandclubs en het resort Atlantis The Palm.
  4. Dubai Marina: Een levendig waterfront district, Dubai Marina staat bekend om zijn wolkenkrabbers, eersteklas eetgelegenheden en bruisend nachtleven. Perfect voor avondwandelingen langs de Marina Walk.
  5. Deira: Beleef de traditionele kant van Dubai in Deira, bekend om zijn drukke soeks, waaronder de Goudsoek en Kruidensoek. Dit gebied is rijk aan geschiedenis en cultuur.

 

Dubai

 

Verblijf in de Populairste Hotels van Dubai

Onze all-inclusive pakketten omvatten verblijven in enkele van de beste hotels van Dubai, zodat u verzekerd bent van een luxe ervaring:

  1. Atlantis, The Palm: Een iconisch resort op Palm Jumeirah, met een onderwateraquarium, een waterpark en luxe suites met adembenemende uitzichten.
  2. Burj Al Arab: Bekend als 's werelds enige 7-sterrenhotel, biedt Burj Al Arab ongeëvenaarde luxe en service, samen met een prachtig uitzicht op de Arabische Golf.
  3. Jumeirah Beach Hotel: Een gezinsvriendelijk resort met een privéstrand, meerdere zwembaden en toegang tot Wild Wadi Waterpark.
  4. Armani Hotel Dubai: Gelegen in de Burj Khalifa, biedt dit hotel een strak, modern design en directe toegang tot de Dubai Mall.
  5. The Ritz-Carlton, Dubai: Gelegen in Dubai Marina, biedt dit resort aan het strand prachtige tuinen en een wereldklasse spa.
  6. One&Only The Palm: Een serene en exclusieve oase op Palm Jumeirah, met luxe strandaccommodaties en gastronomische restaurants.
  7. Address Downtown: Met een prachtig uitzicht op de Burj Khalifa en de Dubai Fountain, is dit hotel ideaal voor wie in het hart van de stad wil verblijven.
  8. Park Hyatt Dubai: Gelegen langs Dubai Creek, biedt dit luxe resort een privéstrand, een lagunezwembad en een wereldklasse spa.
  9. Raffles Dubai: Geïnspireerd door de piramides van Egypte, biedt dit kenmerkende hotel ruime kamers, een serene tuin en uitstekende service.
  10. Palazzo Versace Dubai: Een luxe hotel ontworpen met de pracht van een 16e-eeuws Italiaans paleis, compleet met handgemaakte meubels.
  11. Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah: Een elegant resort aan het strand met luxe kamers en uitstekende eetervaringen.
  12. Mandarin Oriental Jumeira: Een strandresort bekend om zijn strakke design, eersteklas eetgelegenheden en uitstekende spafaciliteiten.
  13. Four Seasons Resort Dubai at Jumeirah Beach: Een luxe resort met een privéstrand, gastronomisch dineren en een serene spa.
  14. The Oberoi, Dubai: Gelegen in Business Bay, biedt dit hotel een prachtig uitzicht op de Burj Khalifa, elegante kamers en een zwembad op het dak.
  15. Jumeirah Al Naseem: Een modern strandresort binnen het Madinat Jumeirah-complex, bekend om zijn weelderige tuinen en privéstrand.
  16. ME Dubai: Gelegen in The Opus door Zaha Hadid, is dit hotel een meesterwerk van design, met luxe en verfijning in het hart van Dubai.
  17. Sofitel Dubai The Palm: Een Polynesisch geïnspireerd resort op Palm Jumeirah, met weelderige tuinen, een privéstrand en verfijnde eetgelegenheden.
  18. Address Boulevard: Direct verbonden met de Dubai Mall, biedt dit hotel luxe accommodaties met een prachtig uitzicht op de stad.
  19. The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort & Marina: Een resort aan het strand dat bekend staat om zijn gezinsvriendelijke voorzieningen en uitgebreide recreatieve faciliteiten.
  20. Al Maha, a Luxury Collection Desert Resort & Spa: Gelegen in het Dubai Desert Conservation Reserve, biedt dit resort een unieke woestijnervaring met luxe tenten in Bedoeïenenstijl.

 

Dineren in de Populairste Restaurants van Dubai

Dubai is een culinair paradijs, met een breed scala aan eetgelegenheden. Geniet van uw maaltijden in deze toprestaurants:

  1. Zuma Dubai (DIFC): Een eigentijds Japans izakaya-restaurant, bekend om zijn chique sfeer en uitzonderlijke sushi.
  2. Pierchic (Jumeirah Al Qasr): Dit overwaterrestaurant biedt een prachtig uitzicht op de Arabische Golf en is perfect voor liefhebbers van zeevruchten.
  3. Nobu (Atlantis The Palm): Beroemd om zijn fusie van Japanse en Peruaanse smaken, is Nobu een must voor fijnproevers.
  4. La Petite Maison (DIFC): Gespecialiseerd in de Franse Mediterrane keuken, ideaal voor een verfijnde culinaire ervaring.
  5. Al Hadheerah (Bab Al Shams): Beleef traditionele Arabische gerechten in een woestijnomgeving, compleet met live entertainment.
  6. Pai Thai (Madinat Jumeirah): Toegankelijk per traditionele abra, biedt dit restaurant een authentieke Thaise eetervaring langs de waterwegen van Madinat Jumeirah.
  7. Eauzone (One&Only Royal Mirage): Een intiem restaurant dat Aziatische fusiongerechten serveert met uitzicht op het zwembad en de zee.
  8. COYA Dubai (Four Seasons Resort Jumeirah Beach): Een levendig restaurant dat moderne Peruaanse gerechten serveert met een creatieve twist.
  9. Ossiano (Atlantis The Palm): Geniet van een unieke culinaire ervaring omringd door een enorm aquarium met exotische zeedieren.
  10. The Cheesecake Factory (The Dubai Mall): Een populaire keuze voor gezinnen, met een breed scala aan gerechten en heerlijke cheesecakes.
  11. Ravi Restaurant (Satwa): Een geliefde instelling in Dubai, Ravi biedt heerlijke Pakistaanse gerechten in een informele setting.
  12. Buddha-Bar (Grosvenor House): Bekend om zijn weelderige inrichting en Pan-Aziatische keuken, Buddha-Bar is een vaste waarde in de eetgelegenheden van Dubai.
  13. Il Borro Tuscan Bistro (Jumeirah Al Naseem): Geniet van authentieke Toscaanse gerechten gemaakt met verse ingrediënten die rechtstreeks uit Italië worden geïmporteerd.
  14. GAIA (DIFC): Een eigentijds Grieks-Mediterrane restaurant dat verse, smaakvolle gerechten aanbiedt in een stijlvolle setting.
  15. Hakkasan Dubai (Atlantis The Palm): Een chique restaurant dat moderne Kantonese gerechten serveert met een unieke twist.
  16. At.mosphere (Burj Khalifa): Gelegen op de 122e verdieping van de Burj Khalifa, biedt dit fine dining restaurant een adembenemend uitzicht en voortreffelijke gerechten.
  17. Rhodes W1 (Grosvenor House): Genoemd naar de overleden beroemdheidschef Gary Rhodes, biedt dit restaurant moderne Britse gerechten met een twist.
  18. Folly by Nick & Scott (Souk Madinat Jumeirah): Een eigentijds restaurant dat creatieve Europese gerechten biedt met een prachtig uitzicht op de waterwegen.
  19. The Maine Oyster Bar & Grill (JBR): Een trendy restaurant dat verse zeevruchten en een levendige sfeer biedt.
  20. 3 Fils (Jumeirah Fishing Harbour): Een populair lokaal restaurant dat eigentijdse Aziatische gerechten biedt in een informele, waterfront setting.

 

Ervaar de Topactiviteiten in Dubai

Dubai biedt een breed scala aan activiteiten voor elke smaak, van avonturiers tot cultuurliefhebbers:

  1. Woestijnsafari: Maak een spannende woestijnsafari, inclusief dune bashing, kameelritten en een traditioneel Bedoeïenendiner.
  2. Burj Khalifa: Geniet van het panoramische uitzicht over de stad vanaf het observatiedek van het hoogste gebouw ter wereld.
  3. Dubai Mall & Aquarium: Ontdek een van de grootste winkelcentra ter wereld, inclusief het Dubai Aquarium & Underwater Zoo.
  4. Ski Dubai: Geniet van indoor skiën en snowboarden midden in de woestijn bij de Mall of the Emirates.
  5. Dubai Marina Cruise: Ontspan op een luxe jacht of traditionele dhow cruise langs de Dubai Marina, met prachtig uitzicht op de skyline van de stad.
  6. Dubai Miracle Garden: Wandel door 's werelds grootste natuurlijke bloementuin, met verbluffende bloemendisplays.
  7. Dubai Opera: Beleef wereldklasse voorstellingen in dit architectonische meesterwerk in Downtown Dubai.
  8. Aquaventure Waterpark: Geniet van een dag vol spannende waterattracties en mariene avonturen in een van de grootste waterparken ter wereld.
  9. IMG Worlds of Adventure: Bezoek het grootste indoor themapark ter wereld, met attracties gebaseerd op Marvel en Cartoon Network personages.
  10. Dubai Frame: Bezoek dit architectonische monument met panoramisch uitzicht op zowel oud als nieuw Dubai.
  11. La Perle by Dragone: Ervaar een spectaculaire liveshow met acrobatiek, luchtstunts en waterperformances in een ultramodern theater.
  12. The Green Planet: Verken een indoor tropisch regenwoud, de thuisbasis van meer dan 3.000 planten en dieren.
  13. Dubai Fountain Show: Bekijk 's werelds grootste gechoreografeerde fonteinshow aan de voet van de Burj Khalifa.
  14. JBR Beach: Ontspan op het populaire strand van Jumeirah Beach Residence (JBR), bekend om zijn levendige sfeer en restaurants aan het strand.
  15. Al Fahidi Historische Wijk: Stap terug in de tijd en verken het erfgoed van Dubai in deze goed bewaard gebleven historische wijk.
  16. Dubai Creek & Al Seef: Maak een traditionele abra-rit over Dubai Creek en verken het charmante Al Seef-district, waar oud en nieuw samenkomen.
  17. Global Village: Beleef culturen van over de hele wereld in dit enorme themapark en entertainmentbestemming.
  18. Wild Wadi Waterpark: Breng een dag vol plezier door in dit populaire waterpark, met spannende attracties voor alle leeftijden.
  19. Dubai Museum: Leer meer over de rijke geschiedenis en cultuur van Dubai in dit museum in het historische Al Fahidi Fort.
  20. Ain Dubai: Maak een rit in het grootste observatiewiel ter wereld op Bluewaters Island, met een prachtig uitzicht op de skyline van Dubai.

 

Boek vandaag nog jouw All-Inclusive vakantie naar Dubai

Bij Alfareizen.nl bieden we zorgvuldig samengestelde all-inclusive vakantiepakketten waarmee u het beste van Dubai kunt ervaren zonder zorgen. Van luxe accommodaties tot gastronomisch dineren en spannende activiteiten, wij regelen alles. Mis deze kans op de vakantie van uw leven niet—boek vandaag nog uw droomvakantie naar Dubai!

Ontdek Onze Dubai Pakketten

Copyright © Alfa reizen 2024 | Inloggen